Visum Turkije voor belgen

Visum Turkije voor Belgen
Heerlijk op vakantie naar Turkije? Vergeet dan niet dat u een visum per persoon nodig heeft, kinderen met een kinderpaspoort en volwassenen met een paspoort of id-kaart hebben verplicht een e-visum nodig om Turkije in te kunnen, en een toeristenvisum kunt u niet meer regelen op het vliegveld bij vertrek of aankomst, een visum aanvragen voor Belgen is niet gemakkelijk zonder creditcard, vandaar dat wij van E-Visum.be voor Belgen een service bieden waarbij klanten in het Nederlands een visum kunnen aanvragen en kunnen betalen met Mistercash / Bancontact, de meest gangbare betalingsmethode in België, een visum voor Turkije aanvragen voor Belgen is in een paar minuten rond, u dient alle identiteitspapieren bij de hand te hebben van alle reizigers, hier kunt u gelijk uw aanvraag starten!

Visum nodig voor Turkije
De Turkse overheid heeft het E-visum verplicht gemaakt voor reizigers naar Turkije, een visumaanvraag dient u vooraf te doen want bij aankomst op het vliegveld kan dit niet meer, het is dus echt nodig om voor uw reis al actie te ondernemen, wij bieden deze service voor inwoners van België voor 25 euro per visum, dit is inclusief alle kosten zoals controlekosten, levering binnen 24 uur per email, belastingkosten en betaalkosten, u hoeft geen creditcard te hebben bij E-visum.be. De kostprijs van een Turks visum (elektronisch visum) is op de officiële site iets lager maar hier kunt u enkel met creditcard betalen, bij bieden full-service voor een scherpe all-in prijs per online visum! (25 euro p. e-visum).

E-visum aanvragen
Het aanvragen van een visum Turkije 2020 is via onze interface zeer gemakkelijk, u dient per reiziger de informatie op te geven, volledige naam, geboortedatum en informatie van identiteitspapieren, na de aanvraag en betaling zullen wij uw aanvraag verwerken en binnen 24 uur de bestelde e-visums verstrekken per email, wij raden aan de visums op tijd aan te vragen, wij controleren uw aanvraag op fouten en nemen contact met u op als wij foutieve gegevens tegenkomen in uw visumaanvraag, een stukje service!

Visum aanvraag starten!