Reisdocumenten Turkije nodig

Visumaanvraag Turkije starten!

Reisdocumenten Turkije
Wanneer u naar Turkije gaat dient u geldige reisdocumenten voor uw reis mee te nemen alsmede een geldig visum per reiziger, voor reizigers kan dit zijn: een Belgische identiteitskaart of een paspoort, een e-visum kunt u online aanvragen via deze site.
Vergeet niet een reisverzekering en indien u auto wilt rijden in Turkije mag dit met een geldig Europese (Belgische) rijbewijs.

Hoe visum voor Turkije aanvragen?
Het aanvragen van een visum benodigd voor Turkije is erg gemakkelijk, u vult voor alle reizers tegelijk alle informatie in die gevraagd wordt, hierna kunt u afrekenen en de visums worden dan door ons verwerkt en binnen 24 uur per email verstrekt, deze visum(s) dient u uit te printen en mee te nemen naar Turkije, in Turkije wordt het visum gecontroleerd en deze mag absoluut geen fouten bevatten!

Ervaringen Visum
Al onze klanten hebben positieve ervaringen met onze visumservice, wij controleren de aanvraag op fouten en zorgen dat de e-visums bij u terecht komen per e-mail, een visum kunt u niet zomaar verlengen, u dient dan een nieuwe visumaanvraag te doen. Of u nu zakelijk of prive voor vakantie naar Turkije reist u kunt hiervoor hetzelfde invulformulier gebruiken, een visum kunt u niet meer wijzigen achteraf.

Waarom een Visum
Het elektronische visum (E-visum) is verplicht gemaakt door de Turkse overheid, waarom is een goede vraag, het zal met geld te maken hebben, een visum kunt u niet verlengen of wijzigen, vanuit België krijgen wij vaak deze vraag maar een verstrekt visum is simpelweg niet te veranderen.

Kosten voor een baby
Helaas moeten wij melden dat de kosten en voorwaarden voor een visum voor kinderen en ook een baby hetzelfde zijn (25 euro per visum), elke reiziger naar Turkije dient een geldig visum te kunnen overleggen bij aankomst op het vliegveld in Turkije.

twee keer gebruiken?
Indien u een visum heeft (geldig 90 dagen) en in deze periode toevallig twee maal naar Turkije gaat kunt u het visum twee keer gebruiken, het komt echter weinig voor dat mensen binnen 90 dagen tweemaal of vaker naar Turkije afreizen.

Visumaanvraag Turkije starten!